Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW Competition Package

Nieuws: BMW Competition Package

BMW M5 en M6 ook met Competition Package

21.05.2013

We wisten het stiekem al, maar zowel voor de BMW M5 als voor de M6 wordt er een Competition Package beschikbaar. Dit sportieve pakket zorgt niet alleen voor meer vermogen, maar tevens voor een agressievere inborst.

Een 4.4 liter, twin-turbo V8 in je BMW M6 of recentelijk vernieuwde M5 is natuurlijk zonder twijfel om te smullen. Maar mocht dit je net niet genoeg kunnen prikkelen, dan kun je altijd aankloppen bij BMW voor een Competition Package. Hiermee krijg je 15 pk extra, maar vooral ook nog net wat sportiever georiënteerde hardware.

Extremist
Onderdeel van die sportievere inborst is een verlaging van tien millimeter, aangepaste besturing, een gewijzigd differentieel, strakkere de dempers en gewijzigd M-chassis. Zwart-chromen uitlaatpijpen, 20 inch M-velgen en optionele carbon remschijven maken direct duidelijk dat dit geen 'gewone' M is maar een versie die tot het uiterste gaat.

Touchpad
Van binnen worden de veranderingen verder doorgezet. Een nieuw stuurwiel, touchpad voor de iDrive controller, meer opbergruimte en nog meer chroom maken deel uit van de toegevoegde luxe. Tevens zijn er twee nieuwe lakkleuren, twee nieuwe lederen tinten en meer 'Frozen' lakkleuren onderweg. Wat de kosten zijn voor dit pakket is nog niet duidelijk, maar aan het eind van de zomer, wanneer de vernieuwde M5 bij de dealers staat, zullen we meer weten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model