Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 8-serie Coupé

Nieuws: BMW 8-serie Coupé

De prijzen van de nieuwe BMW 8-serie Coupé zijn hier!

14.08.2018

Tromgeroffel… Ook al weet je bij voorbaat dat ze eventjes slikken zullen zijn. Onbetaalbaar zelfs voor de meesten. Maar wanneer een Nederlandse importeur de prijzen van een van de meeste besproken auto's van het moment bekendmaakt, is dat toch altijd wel een dingetje. Voor elke autoliefhebber. Wel, dit kost de nieuwe BMW 8-serie Coupé!

Gut, wat was de aanloop lang. Tergend. Maar binnenkort is de BMW 8-serie dan eindelijk bij de dealer te bewonderen. Nou ja binnenkort, het duurt nog enkele maanden. Vanaf 24 november is het zover. Bestellen kan gelukkig al wel. Tenminste, mits je het geld ervoor over hebt en hebt liggen. De nieuwe 8-serie Coupé is namelijk allesbehalve het koopje van de week. Zoals viel te verwachten.

Benzine of diesel?
Vanaf de marktlancering stelt BMW, zoals je al wist, slechts twee motoren beschikbaar: de M850i xDrive met V8-benzine en de 840d, voorzien van een zescilinder-diesel. Respectievelijk weten de krachtbronnen 530 en 320 pk te mobiliseren, en daarmee zijn meer dan vlotte prestaties gegarandeerd. Een 8-traps automaat van ZF zorgt voor de overbrenging naar alle vier de wielen.

Dik over de 6
En dan nu de prijzen. Die bedraagt € 124.400,- voor de diesel en maar liefst € 169.447,- voor de benzineversie. Dat is eventjes schrikken, niet? Hadden wij ook. Want dit is zomaar eventjes tussen de 17 en 33 mille(!) duurder dan de uitgezwaaide 6-serie Coupé met vergelijkbare motoriseringen. Ter vergelijk: de allesovertreffende M6 Coupé had je op het laatst voor € 179.794,-. Dat belooft dus nog wat voor de beestachtige M8.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model