Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 7-serie

Nieuws: BMW 7-serie

BMW stopt 7-serie M Performance toe

01.09.2015

De nieuwe BMW 7-serie is comfortabeler, stiller en luxer, maar – zo geeft BMW zelf ruiterlijk toe – ook een vleugje minder sportief dan voorheen. Maar dusdanig aankleden kan nog altijd wel dankzij het M Performance-programma.

Tijdens de autotentoonstelling van Frankfurt valt de nieuwe BMW 7-serie voor het eerst op een mondiale show te bewonderen. En dikke kans dat naast een super-de-luxe aangeklede, chique uitvoering ook een 'Sebener' behangen met spoilers staat. Dat is het werk van BMW M Performance.

Draadloos opladen
Het M Performance-accessoireprogramma voor de 7-serie verschilt eigenlijk nauwelijks van dat voor de overige BMW-modellen. Zwarte 'nieren', eenzelfde likje verf op de bumpers her en der, carbon-spiegelkappen en grote 21 inch wielen in de inmiddels bekende two-tone kleurenstelling slaan zoal de klok. Niet zichtbaar is dat de velgen tevens een paar kilo's minder wegen dan de gewone exemplaren met dezelfde diameter.Niet zozeer M Performance maar wel nieuw is de optie om je iPhone draadloos te kunnen opladen. Alsook een stijlvolle reisdeken om er lekker huiselijk bij te zitten op de toch al knusse achterbank.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model