Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 6-serie Gran Coupé

Nieuws: BMW 6-serie Gran Coupé

AC Schnitzer doet BMW 6-serie Gran Coupé

28.02.2013

De Duitse tuner AC Schnitzer pakt volgende week op Genève uit met een opgefokte BMW 640d Gran Coupé. Het bedrijf vestigde haar aandacht overigens niet alleen op de techniek, ook het exterieur werd flink onder handen genomen.

AC Schnitzer heeft de BMW 640d Gran Coupé grondig onder handen genomen. En niet voor het eerst. Vorig jaar zomer toonde men ook al een opgepepte Gran Coupé. Ditmaal zien we een tweekleurig interieur, nieuwe sportuitlaat en nieuwe lichtmetalen velgen. De bijzondere matte exterieurkleur maakt het bovendien helemaal af.

Onderhuids
Onder de motorkap geen nieuws ten opzichte van de vorig jaar gepresenteerde 640d, maar de prestaties zijn smakelijk genoeg om nog even aan te halen. De 3.0 liter zes-in-lijn dieselmotor is gechipt tot 360 pk en maakt mede daardoor een topsnelheid van 250 km/h mogelijk. Vanuit stilstand moet de 1.790 kilogram zware BMW binnen 5,1 seconden op 100 km/h zitten. Imposant! Nog veel indrukwekkender is de 650i. Die schijnt ook op AC Schnitzer´s programma te staan. De V8 wordt opgevoerd naar 500 pk en de begrenzer wordt verwijderd om zodoende door te kunnen blazen naar maar liefst 305 km/h!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model