Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 6-serie Gran Coupé

Nieuws: BMW 6-serie Gran Coupé

6-serie Gran Coupé vanaf € 94.400,-

03.05.2012

De orderboeken van de nieuwe 6-serie Gran Coupé zijn geopend en BMW heeft de Nederlandse vanafprijs vastgesteld op € 94.400,-. Begin juni arriveert de eerste vierdeurs coupé van het merk bij de dealers.

De BMW 6-serie Gran Coupé wordt met dezelfde hetzelfde motorenaanbod geleverd als de Coupé en de Cabriolet. De vanafprijs van € 94.400,- is van toepassing op de 640i Gran Coupé. Deze zescilinder benzinemotor met Twin Turbo-technologie is goed voor een vermogen van 320 pk. De zescilinder dieselmotor in de 640d Gran Coupé levert 313 pk en kent een prijskaartje vanaf € 99.800,-. Vervolgens is de vierdeurs 6-serie er ook nog met een achtcilinder. Deze levert 450 pk en is eventueel verkrijgbaar met xDrive, BMW's vierwielaandrijvingsysteem. De prijs bedraagt in dat geval € 116.700,-. Enkel met de aandrijving op de achterwielen ligt de prijs van de BMW 650i Gran Coupé op minimaal € 111.000,-.

Uitrusting
De 6-serie Gran Coupé kent een ellenlange optielijst maar is volgens BMW ook al behoorlijk rijk uitgerust vanaf de basis. Zo is de auto onder andere standaard voorzien van verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, lederen bekleding, Dynamic Damper Control, Xenon-koplampen met LED-dagrijverlichting en achttraps automatische transmissie met Auto Start Stop-functie.

2 juni
De productie van de nieuwe BMW 6-serie Gran Coupé is onlangs opgestart in Dingolfing waar ook de Coupé en Cabriolet gebouwd worden, alsook de 5-serie en de 7-serie. Op 2 juni arriveert het model bij de vaderlandse dealers. Bestellen kan per direct.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model