Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: BMW 6-serie Coupé

Nieuws: BMW 6-serie Coupé

BMW 6-serie ook als M Sport Edition

21.05.2013

Met een prijsverschil van 65 mille was het niet moeilijk kiezen tussen de voordeligste BMW 6-serie en de M6. Wil je echter wel de looks van de M6, maar niet de additionele investering dan kun je vanaf heden kiezen voor de M Sport Edition.  

Vanaf hartje zomer is de BMW 6-serie Coupé als M Sport Edition verkrijgbaar. Het sportpakket is leverbaar op alle motoriseringen, dus ook de instapper, de 640i. En dat is goed nieuws voor wie de M6 een erg mooie auto vindt, maar niet over M6-geld beschikt. Voorzien van het M Sport Edition ziet welke 6-serie Coupé dan ook er namelijk bijna exact hetzelfde uit als een echte M6. Alleen kenners zullen het verschil zien, en zelfs die moeten speuren de verschillen.

Sakhir Orange
Dat de 6-serie M Sport Edition een M6 look-a-like is getuige ook de Sakhir Orange-lak die beschikbaar wordt wanneer je voor dit pakket kiest. Die kleur was tot op heden enkel voorbehouden aan de M6. Tot de vaste verwennerijen behoren zoal ConnectedDrive Navigation, meesturende LED-koplampen met grootlichtassistent, een met leer bekleed M-sportstuur en dashboard, dorpels voorzien van M-logo en met alcantara en leer beklede sportstoelen. Een muziekinstallatie met 12 of 16 luidsprekers, een head-up display en parkeersensoren met achteruitrijcamera vullen de luxe aan boord aan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model