Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: BMW 5-serie

Nieuws: BMW 5-serie

Voorpret met configurator nieuwe BMW 5-serie

03.11.2016

De vanafprijzen mogen dan inmiddels bekend zijn, het duurt nog eventjes voordat de nieuwe BMW 5-serie officieel te bestellen valt (en rijden nog veel langer). Niet getreurd, het alvast samenstellen van je favoriete uitvoering is een deel van de pret. Veel plezier dus met de configurator van de nieuwe 5.

Wordt het de Sport Line, een Luxury Line of ga je met het M-sportpakket op de meest sportieve toer zolang de M5 nog niet is voorgesteld? Aan jouw de keus. Niet voor niets dient BMW de nieuwe 5-serie op met een keur aan specifieke stijlkenmerken. Eenmaal het gewenste exterieur en wielen gekozen kun je door naar je favoriete interieur. De kleur- en decoratiemogelijkheden hiervoor zijn zowaar nog uitgebreider.Tip: durf eens kleur te bekennen, al hoeft een gitzwarte cockpit niet per se doorsnee te zijn als je fijnzinnig te werk gaat. Afijn, verkies vooral de BMW 5-serie zoals jij heb hem hebben wilt op www.bmw.de. Kun je meteen je Duits bijspijkeren en de technologische hoogstandjes van de nieuwe 5-serie ontdekken. De vanafprijzen ervan vind je hier. Inclusief rijklaarkosten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model