Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 5-serie

Nieuws: BMW 5-serie

Kelleners geeft 535i 367 pk

23.11.2010

De BMW M5 is niet voor ieder weggelegd. Sommigen vinden hem zelfs te veel van het goede. Een 535i voldoet prima, maar zo’n spectaculaire bodykit ziet men wel zitten. En die extra paardenkrachten, ach, die zijn altijd wel lekker meegenomen.

Het ging Kelleners Sport in eerste instantie om het verhogen van het uiterlijk vertoon van de BMW 5-serie. En dat hebben ze behoorlijk rigoureus aangepakt. De originele voorbumper werd gedemonteerd en in ruil daarvoor monteerde het een exemplaar uit eigen ontwerp. De vormgeving is best opvallend te noemen met die grote rechthoekige luchtinlaten op de buitenste zijden. Niet meteen de vorm dat bij het sierlijke elegante design van de 5-serie past, maar agressief oogt het wel. Verticale LED-verlichting, dat je nog niet zo vaak tegenkomt, is tevens aanwezig. Uiteraard ontbreken gestroomlijnde zij-skirts niet. Ze werken versterkend op de verlaging van 30 mm en krijgen een vervolg in de achterbumperspoiler waar een diffuser is opgenomen. Vier respectabele eindpijpen sieren mooi af.

61 pk erbij
BMWUiteraard monteert Kelleners Sport ook een set fraaie wielen. Ze zijn te verkrijgen in de maten 19 of 20 inch en het gamma omvat drie tinten: zilvergrijs, antraciet en zwart. Neem je de motortuning erbij dan krijgen ze 367 pk en 480 Nm te verduren. Een resultaat van een opgepepte ECU en het geoptimaliseerde uitlaatsysteem. De banden worden geleverd door Vredestein en gezien het profiel van het schoeisel zijn ze van het type Sessanta. Kelleners Sport zal onder andere met deze 535i vanaf eind deze week gedurende tien dagen te zien op de Essen Motor Show.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model