Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 5-serie

Nieuws: BMW 5-serie

BMW 5-serie nu ook als M Performance

29.11.2016

Europa's grootste tuningshow in het Duitse Essen is weer losgebarsten en die gelegenheid grijpt BMW aan om de nieuwe 5-serie M Performance onder de aandacht te brengen.

Wie van spoilers en pk's houdt móet naar het Duitse Essen dit weekend. Nergens in Europa vind je zoveel prullaria voor je auto als tijdens de Essen Motor Show. Tussen de kanonnen van Brabus, G-Power en Oettinger zijn ook al vaker autofabrikanten te vinden met hun af-fabriek tuning. Zo staat BMW in Essen dit jaar met de nieuwe 5-serie, volgehangen met M Performance-goodies. Maar ook onderhuids valt de zakensedan aan te sterken.

Voorproefje M5
Het BMW M Performance-programma is inmiddels zeer omvangrijk en doet eigenlijk nauwelijks nog onder voor de opsmuk die doorgewinterde tuners kunnen bieden. De foto's hiernaast spreken daarin boekdelen en geven tegelijk een voorproefje op de nog te onthullen M5. Wel de lusten, maar niet de lasten (van de M5)? Dan ben je bij M Performance dus aan het juiste adres.

Powerkits
Wat je niet zult aantreffen bij M Performance is een tuningkit die de 5-serie kietelt naar 600 pk. Zulk geweld is toch echt alleen weggelegd voor de M5. Aan meer vermogen voor je 540i en 530d helpt M Performance je dan weer heel graag. Via BMW's Performance Power-kit komt het vermogen te liggen op 374 pk en 550 Nm voor de benzine en op 292 pk en 650 Nm voor de diesel. Meer vermogen voor andere motoren is er ook, meldt BMW, maar de keiharde winsten daarvan ontbreken helaas.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model