Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 5-serie Touring

Nieuws: BMW 5-serie Touring

AC Schnitzer neemt gefacelifte BMW 5-serie Touring onder handen

28.11.2013

AC Schnitzer staat bekend om zijn tuningspektakel  bij welk BMW-model dan ook. Nu is het de gefacelifte BMW 5-serie Touring die onder het mes gaat. De Duitse tuner stelt een scala aan accessoires voor om de fünfer nog verder aan te dikken.

AC Schnitzer voorziet de Touring rondom van een aerodynamische bodykit, die de BMW behoorlijk potenter doet ogen. Daarnaast is er een volledig RVS-uitlaatsysteem dat zijn geluid ten gehore brengt door verchroomde uitlaatpijpen. Grote wielen maken de man en daarom biedt de tuningsfirma nieuwe 20 inch velgen die ook nog eens slechts 11 kilogram per stuk wegen. Binnenin zijn er de conventionele accessoires als aluminium pedalen en nieuwe vloermatten te bestellen.

Motorisch
Ook in het vooronder kan AC Schnitzer de 5-serie de nodige doping toedienen. Zowel de diesel- als benzinemotoren maar ook xDrive komt in aanmerking voor de krachtkuur. Zo gaat bijvoorbeeld de 528i van 245 paarden naar een stal met 294 stuks en levert de 535i in plaats van 306 ineens 360 pk. De 520d krijgt 218 pk waar dat er voorheen 184 waren en de bij de 525d is de vermogenswinst 40 pk ten opzichte van de standaard 218 pk. Alle accessoires en ook de motorische upgrades zijn afzonderlijk van elkaar te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model