Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 5-serie plug-in hybride

Nieuws: BMW 5-serie plug-in hybride

5-serie plug-in hybride in Shanghai

17.03.2011

BMW gaat een stap verder dan de BMW ActiveHybrid 5 door op de Shanghai Motor Show volgende maand een plug-in hybride voor te stellen. BMW’s CEO Norbert Reithofer heeft dit gemeld tijdens een jaarlijkse meeting van BMW.

Op dit moment gaat de conceptcar nog gebukt onder de naam 'New Energy Vehicle'. Lekker vaag zodat specifieke informatie over de auto slechts giswerk is. Het enige wat we weten is dat het een plug-in hybride betreft en dat hij is gebaseerd op de BMW 5-serie Lang (+14 cm) die speciaal voor de Chinezen in het leven is geroepen. Ook de 'New Energy Vehicle' is enkel toegespitst op het Aziatische land waar hij ook zal worden geproduceerd. Wij moeten het doen met de ActiveHybrid 5 met om eerlijk te zijn ook niet onaardige techniek: een 3.0 liter zescilinderturbo in combinatie met een 40 kW sterke elektromotor en een gezamenlijk vermogen tussen de 350 en 400 pk.

Bekijk ons meer dan uitgebreide aanbod BMW 5-serie (1977-2011)

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model