Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Foto's: Nieuws BMW 5-serie Edition

Nieuws: BMW 5-serie Edition

Exclusive, Lifestyle & Sport

28.02.2008

BMW presenteert een drietal speciale Editions voor de 5-serie. Zowel de BMW 5-serie Sedan als de 5-serie Touring worden leverbaar als Edition Exclusive, Lifestyle & Sport. Alle drie de modellen zijn voorzien van een eigen gezicht dat met kleurstellingen, materiaalgebruik en lichtmetalen wielen wordt gecreëerd.

Om de verkopen van de BMW 5-serie, die inmiddels alweer sinds 2003 op de markt is, op gang te houden presenteert BMW een drietal speciale Editions (uitvoeringen). Zowel de Sedan als de Touring worden leverbaar als Exclusive, Lifestyle en Sport Edition. Standaard beschikken alle drie de Editions over speciale lakkleuren, exclusieve lichtmetalen wielen, Edition-instaplijsten, verwarmbare stoelen, climate control, parkeersensoren, een verlichtingspakket en een automatisch dimmende binnenspiegel. Per Edition verschilt de stijl.

5-serie Edition Exclusive

BMW 5 serie De Edition Exclusive focust zich op elegantie dankzij onder meer de exclusieve Platinum Bronze metallic lak en de keuze uit een vijftal andere kleuren. De extra chromen accenten, de in hoogglans gespoten B-stijlen en 17 inch lichtmetalen wielen in V-spaaks design maken de exterieur-looks compleet. Het interieur wordt gekenmerkt door zwart of tabakkleurig leder en houtinleg op het dashboard.

5-serie Edition Lifestyle

BMW 5 serieMet de keuze uit zes verschillende lakkleuren, waaronder de getoonde Neptune Blue, hoogglans B-stijlen en 17 inch lichtmetalen wielen in dubbelspaaks design onderscheidt de Lifestyle-versie zich. In het interieur zien we grijsgekleurde houtinleg op het dashboard, een hemelbekleding in antraciet en een speciale combinatie van leer en stof op de stoelen. Optioneel zijn de stoelen ook volledig met leer te bekleden.

5-serie Edition Sport

BMW 5 serieDe meest sportieve versie van de Edition-modellen is leverbaar in tal van kleuren waaronder de exclusieve lakkleuren Imola Red en Le Mans Blue. Aan de buitenzijde is het model bovendien herkenbaar aan de 18 inch M lichtmetalen wielen, het M designpakket en in hoogglans gespoten B-stijlen. Ook het M sportonderstel behoort tot de uitrusting van de Edition Sport. Binnenin wordt de sportieve sfeer doorgetrokken met onder meer aluminium sierlijsten, sportstoelen bekleed met een combinatie van leer en stof en een sportstuurwiel, voetsteun en pookknop uit de M-collecite.

De 5-serie Edition-modellen zijn binnenkort leverbaar op zowel de Sedan als de Touring. Ze moeten de periode overbruggen naar de compleet nieuwe 5-serie die BMW in 2009 zal onthullen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model