Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 4-serie Cabriolet

Nieuws: BMW 4-serie Cabriolet

Prijzen BMW 4-serie

05.11.2013

BMW Nederland heeft de orderboeken van de nieuwe 4-serie bekend gemaakt en daarmee tevens de prijzen. De levering van de dakloze Duitser komt, mits je snel bestelt, voor de zomer op gang.

Bestellen kan vanaf € 57.500,- en voor dit geld rijd je de BMW 420d Cabriolet. De achterwielen worden dan aangedreven door een 184 pk sterke viercilinder-diesel. De voordeligste benzinevariant is voorlopig de 428i, die minstens € 58.000,- kost en over 245 pk beschikt. In een later stadium wordt de 4-serie Cabrio betaalbaarder door de komst van de 420i. Ook de 430d Cabrio en de 435d met xDrive-vierwielaandrijving komen later in 2014 het leveringsprogramma versterken. Het absolute topmodel zal de M4 Cabrio worden, die zijn opwachting in de loop van 2015 maakt. Tot die tijd zal de 435i Cabrio de snelste en tegelijk duurste motorisering zijn. Die 306 pk sterke cruiser is er vanaf € 69.000,-.

Specifieke uitvoeringen
Klanten kunnen hun 4-serie Cabrio vanaf de basisuitrusting helemaal naar eigen wens samenstellen maar ook starten vanuit de drie specifieke 'Lines'. Er is keuze uit de Sport, Modern en Luxury Line en elk heeft zijn eigen specifieke stijlkenmerken. Sportieve rijders kunnen zich tevreden stellen met de versie voorzien van M Sport-pakket. Een handbak is overigens op alle motoren standaard. Een 8-traps automaat optioneel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model