Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 4-serie Cabriolet

Nieuws: BMW 4-serie Cabriolet

Is dit de BMW 4-serie Cabriolet?

21.02.2013

De kwaliteit van de afbeelding is niet best, maar dit schijnt de BMW 4-serie Cabriolet te zijn. Tenminste, dat denkt BMWblog die deze afbeelding anoniem heeft verkregen.

De 4-serie Coupé heeft BMW, weliswaar als concept, reeds onthuld. Met het productiemodel lijkt het merk ook al een aardig eind op weg te zijn. Idem dito wat betreft de cabrioletversie van de 4-serie. Of daaraan vooraf eerst nog een concept wordt getoond weten we niet. Doorgaans doet BMW dat altijd wel voorafgaand aan een nieuw model, maar in het geval van de cabriolet zou dat vermoedelijk iets teveel van het goede zijn. We twijfelen overigens wel of deze foto uit München afkomstig is; de afgebeelde 4-serie Cabriolet ziet eruit alsof hij morgen in productie kan. Terwijl zijn debuut pas tegen het einde van 2013 gepland staat. En dan zijn er nog de dubieuze wielen. Zou Zagato die niet exclusief voor zijn Z4 willen behouden?

Staal
Echt of niet, de werkelijkheid zal niet veel afwijken van deze foto. In gesloten toestand zal een stalen dak de inzittenden beschermen. Net als bij de vorige generatie dus. Wie een moderne open BMW met inklapbare softtop wil rijden moet bij de 2-serie Cabriolet zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model