Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 4-serie Cabriolet

Nieuws: BMW 4-serie Cabriolet

Foto’s BMW 4-serie Cabrio vroegtijdig gelekt

09.10.2013

Ondanks het feit dat BMW pas volgende maand de 4-serie Cabrio wilde presenteren hebben wij hier al enkele foto’s ter beschikking. BMWblog heeft namelijk de hand weten te leggen op deze kiekjes van de zomervariant van de 4-serie. De platen komen uit een officiële Belgische BMW-accessoirebrochure.

We zagen de 4-serie Cabrio al meermaals in schaarse kledij op diverse spyshots, dus het exterieur van de BMW omhelst weinig verassingen. Evenals de huidige BMW 3-serie Cabriolet ontvang de 4-serie een stalen vouwdak. Dat geeft hem een coupé-achtige lijn, maar het betekent wel dat de weegschaal de nodige extra kilo's verklikt.

Motorenpallet
Motorisch gezien heeft de Cabriolet dezelfde motoren tot zijn beschikking als zijn dichte evenknie. Dat betekent dat de basis-benzine een 420i met 184 pk zal zijn. Daarnaast is er de 428i met 245 pk en de 435i met 306 pk verkrijgbaar. Dieselen is uiteraard ook mogelijk met de 184 pk sterke 420d, de 430d met 258 pk en de 313 pk sterke 435d. Ook X-drive zal op den duur beschikbaar worden. Ten slotte zal natuurlijk ook de 430 pk sterke M4 Cabrio ten tonele verschijnen met een dubbel geblazen zescilinder onder de kap.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model