Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 4-serie AC Schnitzer

Nieuws: BMW 4-serie AC Schnitzer

AC Schnitzer weet wel raad met BMW 4-serie

01.10.2013

De BMW 4-serie is nog nauwelijks leverbaar of de Duitse tuner AC Schnitzer heeft er al weer een compleet assortiment aan tuningsaccessoires  beschikbaar. De jongens uit Aken kan het blijkbaar niet vroeg genoeg zijn.

AC Schnitzer geeft de koper de kans zijn of haar BMW 4-serie al grondig onder handen te nemen. Aan de buitenzijde vallen vooral de dikke velgen, variërend van 18 tot 20 inch, alsmede de verchroomde uitlaateinden en een verlaging van 25 millimeter op. Verder kan er een speciaal ontwikkeld onderstel geïnstalleerd worden. In het interieur zijn er verschillende AC Schnitzer-details aangebracht, zoals andere pedalen, vloermatten en een andere versnellingspook.

Krachtkuur
Onderhuids stelt AC Schnitzer voor de motoren die vanaf oktober te rijden zijn een krachtkuur voor. Dit zijn de 420D, 428i en de 435i. De diesel krijgt 218 pk onder de kap, in plaats van de standaard 184 pk. De 428i gaat van 245 pk naar 294 pk en de 435i gaat van een al niet misselijke 306 pk naar 360 paardenkrachten. Prijzen van de verschillende optische- en motorische aanpassingen zijn nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model