Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 3-serie

Nieuws: BMW 3-serie

Kelleners Sport geeft 3-serie extra pk´s

10.08.2012

Sinds de nieuwste generatie is de BMW 3-serie een tikkeltje softer geworden. Kelleners Sport voelde zich geroepen dit terug te draaien met onderhuidse aanpassingen alsook enkele visuele modificaties.

Kelleners Sport heeft een lange reputatie wanneer het op opgepompte BMW's aankomt. Het opschroeven van de prestaties staat bij het Duitse tuninghuis altijd voorop terwijl visuele wijzigingen vaak subtiel worden gehouden. Zo ook met de nieuwe 3-serie. Geen opzichtige spoilers of extreme bodykits sieren de nieuwe 3-serie F30, maar fijnzinnige verbeteringen ten gunste van de sportieve looks. Zowel aan de voor- als achterzijde werd een ´accentspoiler´ toegevoegd en het geheel werd verlaagd. De koper heeft hierbij zelfs nog een keus tussen 30 of 60 mm.

Motortuning
Onderhuids vinden we echter de grootste veranderingen. Kelleners kan het gehele brede motorenpalet van de BMW 3-serie van extra pit voorzien. Als voorbeeld neemt de tuner de populaire 320d die standaard 184 pk levert en na de motortuning 218 pk genereert. Het koppel neemt ook fors toe, van 380 naar 435 Nm. De 328i met af fabriek 245 pk krijgt er van Kelleners 49 pk bij om op een totaal van 294 pk te komen. Bovendien mag de viercilinderturbo 70 Nm aan maximumkoppel toevoegen waarmee het totaal komt op 420 Nm komt. Hoewel cijfers ontbreken verzekert Kelleners ons dat zowel acceleratie als topsnelheid flink zijn toegenomen. Een nieuwe ophanging moet ervoor zorgen dat een goede wegligging ook na de pk-behandeling gegarandeerd blijft.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model