Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 3-serie

Nieuws: BMW 3-serie

JMS geeft BMW 3-serie facelift

19.06.2013

De Duitse tuner JMS heeft zo z’n eigen visie op de BMW 3-serie. Hier vallen niet alleen optische wijzigingen onder, maar tevens voerde de tuner een aantal upgrade onder de motorkap door.

JMS is een Duitse tuner die graag van meerdere walletjes eet. Audi, Mercedes-Benz, Opel, Ford en ook BMW zijn de tuner niet vreemd. Deze maal werd de BMW 3-serie een nieuw jasje aangemeten. En dit keer geen schreeuwerige bodykit of uitbundige striping, maar een paar chique aanpassingen.

Verlaging
JMS ontwierp een nieuwe spoilerlip onder de voorbumper evenals een nieuwe ophanging uit de magazijnen van KW. Die laatste kost € 1.218,- en zorgt ervoor dat de voorzijde van de auto 55 mm dichterbij het asfalt komt. De achterzijde wordt op diens beurt met 45 mm verlaagd. De relatief smalle spoilerlip staat voor € 299,- in de boeken en wie nog € 2.599,- extra kan en wil besteden moet eens kijken naar de velgen van Schmidt. Ze zijn van het type Revolution Gambit en meten 20 inch in diameters.

Speedpedal
Ook onder de motorkap hebben de Duitsers naar eigen zeggen meer sportiviteit uit de 3-serie gehaald. Chiptuning is op aanvraag beschikbaar bij JMS, evenals een sportuitlaatsysteem en het zelf ontwikkelde 'Speedpedal'. Deze laatste module zorgt voor snellere acceleraties en een betere respons van het gaspedaal. Maar wat alle drie de opties exact doen met de specificaties van de 3-serie laat JMS niet weten. Vreemd, dat is nu juist wat je weten wilt...

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model