Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 3-serie

Nieuws: BMW 3-serie

BMW 3-serie verkozen tot ‘Zakenauto van het Jaar’

20.09.2013

Al twee maal eerder wist de BMW 3-serie zich te kronen tot Zakenauto van het Jaar en ook dit jaar is het de Duitsers weer gelukt. Voor de technische innovatie en de algehele uitstraling overtuigde de jury.  

In BMW's prijzenkast schitteren al heel wat 'Zakenauto van het Jaar'-bokalen. De een na laatste keer dat het merk met deze award naar huis ging was twee jaar geleden, toen de 5-serie hem kreeg toebedeeld. Ook die is al drie keer verkozen tot Zakenauto van het Jaar (1990, 2005 en 2012). Vorig jaar sleepte de Ford Focus hem in de wacht en voor 2014 dus opnieuw de 3-serie, z´n derde keer nadat hij hem al eens in 2005 en 2010 verdiende.

Pluspunten
Als verklaring voor het kiezen van de kersverse winnaar zegt de vakjury het volgende: "De 3-serie is een serieus alternatief voor de 5-serie, maar tegelijkertijd straalt hij geen overdaad uit wat in deze tijd op zich een troefkaart is. BMW geeft bovendien al jaren de richting aan met standaard gemonteerde innovatieve milieusnufjes. Ons is ook de slimme aanpak van introductie-acties opgevallen, waarbij men meerwaarde biedt zonder te stunten. Bijvoorbeeld door een automaat standaard te leveren".
De verkiezing Zakenauto van het Jaar is een initiatief van het vakblad Automobiel Management. De jury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders, vakjournalisten en een onafhankelijke leaseconsulent.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model