Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 3-serie

Nieuws: BMW 3-serie

Alle prijzen nieuwe BMW 3-serie

15.12.2011

BMW houdt ons niet langer in spanning en geeft kort na de dynamische presentatie alle prijzen van de nieuwe 3-serie vrij. Op 11 februari is de dealerintroductie en dan is het vanaf 35.990 euro instappen in de nieuwe Dreier.

De nieuwe BMW 3-serie is vanaf de marktlancering leverbaar met drie benzinemotoren en vier diesels. Bij de benzineversies is de 320i (184 pk) het instapmodel en die is er vanaf € 35.900,-. In combinatie met automaat is dit model te rijden met 20% bijtelling. Voorzien van dezelfde viercilinder turbomotor, maar met aanzienlijk meer vermogen (245 pk) is de 328i met een vanafprijs van € 41.900,-. Topper en voorlopig de enige zes-in-lijn in het programma is de 335i met 306 pk. Daarvan begint de prijs bij € 52.900,-.

Dieselprijzen
BMW 3-serieDieselen is in eerste instantie niet duurder dan benzinerijden. De 316d met 116 pk kent eveneens een vanafprijs van net geen 36 mille en komt eveneens in aanmerking voor 20% bijtelling. Voor € 2.000,- is er de 318d, goed voor 143 pk. Ook de BMW 320d EfficientDynamics Edition (163 pk) valt met fiscale korting te rijden. Het orderboek van deze extra zuinige en schone diesel opent bij € 39.900,-. De 320d met 184 pk staat in de boeken vanaf € 40.900,-.

Uitrusting
Iedere BMW 3-serie is voortaan voorzien van radio Professional met 6,5 inch groot display en iDrive, automatische airconditioning, een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, Bluetooth-telefoonvoorbereiding en USB-aansluiting. BMW is zelfs zo gul om de nieuwe 3 zonder meerprijs uit te rusten met Driving Experience Control. Daarmee kun je met de standen ECO-PRO, Comfort, Sport en Sport+ de gasresponse, de stuurbekrachtiging en de schakelmomenten van een eventuele automaat aanpassen. Optioneel is het ConnectedDrive dat onder andere internetten mogelijk maakt. In combinatie met Navigatiesysteem Business is het tegen meerprijs van € 299,- verkrijgbaar. Nieuw op de 3-serie is het € 1.072,- kostende Head-Up Display. Een aanrader vinden wij.

Lines
Net als de 1-serie is de nieuwe 3-serie ook in specifieke Lines te bestellen. De drie individualiseringlines heten Modern, Sport en Luxury en zullen allen voor € 2.077 euro aangeboden worden. De Luxury Line kenmerkt zich door een luxe en tijdloos accent met oog voor detail en is voorzien van onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, diverse chroomaccenten en interieurlijsten uitgevoerd in edelhout. De Sport Line daarentegen benadrukt het sportieve karakter van de 3-serie met exterieurdelen in hoogglans zwart, 17 inch lichtmetalen dubbelspaakwielen en rode accenten in het interieur. Tot slot de Modern Line. Die biedt een moderne uitstraling met interieurdelen in beige. 17 inch lichtmetalen spaakwielen zijn ook bij deze Line inbegrepen.
Voor de meest sportieve rijders biedt BMW nog het adaptieve M-onderstel en staat 10 mm dichter op het wegdek. Het is te bestellen voor € 1.203,- en in te stellen met Driving Experience Control.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model