Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 3-serie Touring

Nieuws: BMW 3-serie Touring

3-serie Touring ook als M Performance

01.11.2012

Begin december vindt traditioneel de show der tuningshows plaats, de Essen Motor Show. In de aanloop daar naartoe heeft BMW een eerste foto vrijgegeven van de nieuwe 3-serie Touring met M Performance-pakket.

M Performance Automobiles en M Performance Accessoires zijn recent door BMW opgerichte sportlabels die een brug slaan tussen de normale uitvoeringen, hetzij met M-sportpakket, en de serieuze scheurijzers van BMW M GmbH. De verschillen tussenbeide divisies zijn klein maar het komt er op neer dat de eerste zich toelegt op het verhogen van de (rij)prestaties en de andere op verfraaiingen van het ex- en interieur. De 3-serie Touring M Performance die op de Essen Motor Show zal schitteren is onder handen genomen door beide.

200 pk
Aangedikte bumpers, brede en indien gewenst zwarte zijskirts en gigantische 20 inch wielen met breed rubber behoren zoal tot de visuele franje die binnenkort voor de 3-serie Touring te verkrijgen zijn. Ook voor het interieur heeft M Performance Accessoires haar magazijn inmiddels vol liggen met speciale verwennerijen die niet in de reguliere optielijst van de 3-serie Touring te vinden zijn. Bestellen kan echter gewoon via het BMW-bedrijf om de hoek. Wie dat wil kan zelfs de motor laten kietelen via het officiële dealerkanaal. Neem de 320d bijvoorbeeld. Die levert normaliter 184 pk, maar voorzien van de M Performance Powerkit stijgt het vermogen naar 200 pk.

Zelf op zoek naar een tweedehands BMW 3-serie Touring? Bekijk hier de ocassions op AutoScout24

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model