Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 3-serie GT

Nieuws: BMW 3-serie GT

BMW 3-serie GT open en bloot op camera

03.12.2012

Hoe naief is het om midden in een stad opnamen te maken voor promotioneel materiaal voor een nieuwe auto. Denk je nu werkelijk dat je dat geheim kunt houden? BMW is er in ieder geval een behoorlijk verrassing mee kwijt, die van de 3-serie GT.

Zou het strategisch zo gekozen zijn? Je zou het bijna denken. Dan kunnen we immers even wennen aan het design van de auto. Hier op de redactie zijn de eerste reacties namelijk weinig positief. Het front kent grote overeenkomsten met de 3-serie Sedan en Touring, maar heeft ook een bijzonder eigen gezicht. De voorbumper is met de gekleurde inserts opvallend van vorm, maar zal best kunnen wennen. Kijken we verder naar achteren dan zien we de typerende achterzijde zoals de 5-serie GT die ook kent. Iets minder plomp dan op de 5, maar nog altijd verdient het design wat ons betreft geen schoonheidsprijs. De achterste zijruiten zijn eveneens opvallend lang en hoog waardoor de verhoudingen in vergelijking met het front compleet zoek lijken. Nee, wij zijn zeker nog niet overtuigd.

Detroit of Genève
Zou het ons lukken te wennen aan deze 3-serie GT? Laten we het hopen. We hebben vermoedelijk nog wel even de tijd want de auto staat gepland voor de NAIAS in Detroit (januari) of de Autosalon van Genève (maart).

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model