Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 2-serie Coupé

Nieuws: BMW 2-serie Coupé

Eerste officiële foto BMW 2-serie gelekt

24.10.2013

Het Duitse automagazine Autobild mogen we bedanken voor het verschaffen van dit eerste officiële beeldmateriaal. Dankzij krijgen we hem namelijk onder ogen en weten we meteen wat meer van de nieuwe BMW 2-serie Coupé.

Autobild vindt de 2-serie een 'instant klassieker' geworden. Het is niet helemaal duidelijk of Autobild's oordeel vloeit uit een dynamische test, daarvoor is de tekst onleesbaar, maar met onze inzoomfunctie en een beetje dichtgeknepen ogen is al wel iets te maken van het te verwachten motorpalet.
Voor zover dat nog een verrassing was, dat bestaat uit twee benzines en drie diesels. Instapper is de 220i, meteen gevolgd door het (voorlopige) topmodel, de M235i. Dieselen kan, als we het goed inschatten, met de 218d, 220d en 225d. De Duitse prijzen zijn zelfs ook al bekend. Ze beginnen bij net geen 30 mille (220i).

Hopelijk krijgen wij morgen ook zoveel informatie toegeschoven, want dan presenteert BMW de 2-serie Coupé volgens de Nederlandse markt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model