Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 2-serie Coupé

Nieuws: BMW 2-serie Coupé

BMW plaagt in aanloop naar lancering 2-serie Coupé

21.10.2013

In aanloop naar zijn officiële presentatie op 25 november weet BMW ons alvast te plagen met één summier kiekje van de 2-serie Coupé. Dan betreedt de Duitser de rode loper terwijl er later ook een cabrio- en wellicht een vierdeurs-variant volgen.

Nooit eerder in de lange geschiedenis van BMW was er een 2-serie. Met de nieuwe modellenlijn wil het Beierse merk het gat tussen de 1-serie en 3-serie dichten en meer klanten voor zich winnen of terugveroveren die het aan Mercedes en Audi is kwijtgeraakt. De 2-serie moet dat voorlopig bewerkstelligen met maximaal twee portieren, maar om een nog sterkere vuist te maken richting de CLA en A3 Limousine wordt er gesproken over een Gran Coupé met net als die concurrenten vier portieren. Zover is het echter nog niet, eerst gaan we kennismaken met de Coupé. Daarna volgt de Cabriolet.

Pas in Detroit
Wanneer de BMW 2-serie precies bij de dealer staat is nog onbekend. Z'n showdebuut vindt vermoedelijk plaats in Detroit (begin januari) en dus niet in Tokyo of Los Angeles, die eerder op het programma staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model