Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: BMW 1M

Nieuws: BMW 1M

Nieuwe BMW 1M in de maak!

14.03.2013

BMW M GmbH’s CEO, Friedrich Nitschke, heeft een uitspraak gedaan waar we al lang op hopen: er komt een opvolger van de BMW 1M.

Ook al heeft de huidige M135i maar liefst 320 pk en 450 Nm koppel onder de motorkap liggen, van een echte 'M' mogen we niet spreken. Dat is meer weggelegd voor de inmiddels ter ziele gegane 1-serie M Coupé. Prachtige auto, maar helaas niet heel lang in productie geweest. Het goede nieuws is echter dat er wel een vervolg van gaat komen. En relatief snel!

Detroit 2014
Helaas heeft Nitschke nog niets over de nieuwe 1M vrijgegeven. Het enige dat ons ter ore gekomen is zijn geruchten. Zo zou de auto gebaseerd worden op de M135i, beschikken over een viercilinder en aandrijving puur op de achterwielen. Al deze uitspraken berusten nog op geruchten, maar het is ons duidelijk dat de op stapel staande Audi S3 sedan en de Mercedes CLA 45 AMG op de NAIAS in Detroit (januari 2014) een geduchte concurrent kunnen verwelkomen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model