Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws BMW 1-serie

Nieuws: BMW 1-serie

Hartge metamorfose voor Coupé en Cabrio

27.08.2008

De Duitse tuner Hartge heeft nu ook een uitgebreid tuningspakket in de schappen liggen voor de BMW 1-serie Coupé en Cabrio. Het zogenaamde ‘Aero Kit’ omvat alle zaken zoals we dat van Hartge gewend zijn, van spoilers tot carbonsportsturen.

De carrosserie van de Hartge 1-serie Coupé en Cabrio heeft een flinke metamorfose ondergaan. Zo is de voorbumper volledig vervangen door een veel dikker exemplaar. Via de - ook niet bepaald ingetogen - zij-skirts komen we aan bij de nog heftigere achterkant. Een markante diffuser in combinatie met een ander uitlaatsysteem doet vermoeden dat er heel wat geweld onder de motorkap huist. De kofferklepspoiler zal dit vermoeden nogmaals bevestigen. De bekende 'Classic 2' lichtmetalen wielen van Hartge maken het geheel aan de buitenzijde af. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 18 en 19 inch. Een verlagingset mag natuurlijk niet ontbreken.

Interieur

BMW 1- serieOm het interieur naar eigen smaak aan te passen, heeft Hartge wellicht nog meer mogelijkheden dan voor de buitenzijde. Met zeven verschillende typen sportsturen, aluminium pedalen en andere pookknoppen is er voor ieder wat wils. Hierbij zou je Hartge-vloermatten en witte wijzerplaten die reiken tot 300 km/h nog aan toe kunnen voegen.

Meer power voor 135i

Tot op heden kan de tuner alleen een vermogensboost voor de BMW 135i leveren. De standaard 306 pk sterke twinturbo krijgt er na het aanpassen van het motormanagement 44 pk bij. Het koppel stijgt met 80 Nm naar een totale hoogte van 480 Nm.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model