Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW 1-serie M Sportpakket

Nieuws: BMW 1-serie M Sportpakket

M Sportpakket 1-serie klaar

14.06.2011

We hebben een déjà vu hier. Wat de X3 overkwam gebeurt nu ook de gloednieuwe BMW 1-serie: kort na de officiële bekendmaking lekt het M Sportpakket uit.

De kritieken rond de nieuwe BMW 1-serie zijn niet van de lucht. Net als bij de eerste generatie moeten blijkbaar nog veel mensen wennen aan het design. Bij BMW Duitsland willen ze daar niet op wachten en hebben ze kort na de officiële introductie meteen enkele foto's van de nieuwe 1-serie met M Sportpakket op hun landelijke website geplaatst. Overige landen waar BMW actief is zwijgen nog in alle talen, maar lekkage is het in feite dus niet.

Exterieur
BMW zal de nieuwe 1-serie apart van de uitrustingniveaus in twee uitvoeringen gaan leveren: Urban en Sport. In het kort komt het erop neer dat de eerste zich meer richt op luxe richt en de ander op sportiviteit. De echte sportievelingen gaan uiteraard voor het M Sportpakket. Met het stylingpackage worden sommige omstreden ontwerpeigenschappen van de 1-serie niet alleen ietwat gemaskerd, ook ziet de auto er veel dikker uit. Naast een aerodynamisch bumperpakket is de 1-serie M Sportpakket met 15 mm verlaagd en rust het op grotere lichtmetalen M-wielen. Wegens gebrek aan concrete informatie weten we nog niet in welke diameter deze standaard komen, maar waarschijnlijk zal dat 17 inch zijn met 18 inch als optie.

Interieur
Een met leder bekleed M-sportstuur, meerdere M-logo's en geprofileerde sportstoelen zijn de belangrijkste sfeermakers in het interieur. Leuk detail is de verwerking van de driekleur van BMW M (lichtblauw/blauw/rood) in onder andere het dashboard, de middentunnel en de rugleuningen.

Met M Sportpakket voor de nieuwe BMW 1-serie is vermoedelijk begin 2012 te verkrijgen. Prijzen moeten nog volgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model