Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bertone Pandion Concept

Nieuws: Bertone Pandion Concept

Bertone tekent Alfa Romeo Pandion Concept

17.02.2010

Alfa Romeo bestaat honderd jaar en in het kader daarvan tekende Stile Bertone deze Pandion Concept. De bloedstollende studie zou eigenlijk pas worden onthuld tijdens de Autosalon van Genève maar zoals zo vaak belandde het vroegtijdig op het www.

Wanneer we de vormen van de Bertone Alfa Romeo Pandion Concept in ons opnemen ziet we enkele trekjes van de Vision EfficientDynamics die BMW vorig jaar in Frankfurt toonde. Maar wat deert het?! De creatie van de Italiaanse tekenmeester ter ere van het 100-jarige bestaan van Alfa Romeo ziet er fantastisch uit. Leken in zo'n geval alle auto's maar op elkaar. Bertone is terug na een aantal moeilijke jaren, en hoe!

Fenylethylamine-injectie
Bertone Pandion ConceptIn tegenstelling tot vele andere studies in Zwitserland moet de Pandion niets hebben van milieuvooruitstrevende technieken. De bolide is gemaakt om emoties los te maken en dat vertaald zich in een brullende achtcilinder uit de Alfa 8C Competizione onder de body. Echter betekent dit waarschijnlijk ook meteen het laatste wat we gaan zien van deze prachtige concept, mits Alfa besluit toch voor een groen monster in het vooronder te gaan. Dan zien we de Pandion graag terug en wel in productiegedaante.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model