Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Bentley Power on Ice

Nieuws: Bentley Power on Ice

Bentley Driving Experience

27.11.2008

In februari en maart volgend jaar organiseert Bentley weer een unieke en exclusieve driving experience. Op een Finse ijsvlakte, dichtbij de poolcirkel, kan een select gezelschap een aantal dagen de meer dan 500 Bentley Continental-peekaa’s de vrije loop laten.

Boven in Finland speelt zich begin volgend jaar weer een waar spektakel af. Diverse Bentley Continental modellen mogen daar alles uit de kast halen op een bevroren meer, zo'n 60 km van de poolcirkel. Met temperaturen van -30 graden hoeft men niet bang te zijn door het ijs te zakken. Niet minder dan oud-rallykampioen en levende legende Juha Kankkunen zal het beperkt aantal rijders begeleiden.

Bentley comfort
Benley Driving ExperienceNaast de weelde op het ijs is de luxe en comfort tevens aanwezig langs de vlakte. Er wordt overnacht in de meest luxe hotels en/of in comfortabele chalets. Voor een natje en een droogje wordt natuurlijk ook gezorgd. Dit onderdeel neemt de Finse topkok Jarmi Pitkänen voor rekening.

Inschrijven
Personen die zich willen inschrijven voor dit evenement moeten wel flink in hun buidel tasten. De voordeligste rijtraining kost € 7.590,- en de duurste € 8.990,-. Beschikbare plaatsen zijn beperkt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model