Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Mulsanne Executive Interior Concept

Nieuws: Bentley Mulsanne Executive Interior Concept

Ook Bentley heeft Apple hoog zitten

10.10.2011

Sommigen denken dat Bentley nog een stoffig automerk is voor pijprokende kapitalisten gekleed in een ruitjestrui en geelbeige ribbroek. Word wakker! Maar om nogmaals te bewijzen dat Bentley zeker wel met de tijd meegaat hebben ze een bezoek gebracht aan de Apple Store. Met een Mulsanne.

In de Bentley Mulsanne Executive Interior Concept is het interieur volledig ingericht ten gunste van multimediatoepassingen. De glanzend gelakte houten picknicktafeltjes beschikken over internetaansluiting en er is uiteraard Bluetooth aan boord. Met een druk op de knop komt de ganse wereld deze Mulsanne binnen.

Goodies
Bentley Mulsanne Executive Interior ConceptMeerdere schermen (die in het dak is 15.6 inch groot) en laptops geven de gedownloade informatie weer of bieden entertainment bij het afspelen van bijvoorbeeld een film of concert (in HD). De meeste goodies zijn afkomstig van Apple (iPad, iPod, toetsenbord), maar Bentley heeft tevens een beroep gedaan op haar eigen Bentley Lifestyle Collection. Een chique, exclusieve Bentley Tibaldi pen is er voor de schrijvende zakenman. Oké, Bentley heeft klaarblijkelijk toch nog enkele stoffige klanten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model