Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Flying Spur

Nieuws: Bentley Flying Spur

Maak kennis met de Bentley Flying Spur

19.02.2013

Bentley heeft in Genève een primeur van jewelste staan met de nagelnieuwe Flying Spur. Op de Zwitserse autobeurs zal de nieuwe limousine zijn debuut beleven en de eerste beelden zijn inmiddels op internet beland.

De reden dat we in de inleiding Continental tussen haakjes hebben geschreven is omdat de nieuwe Flying Spur zich heeft ontdaan van die naam. Op deze manier hoopt Bentley meer afstand te creëren tussen de tweedeurs Continentals, de Coupé en Convertible, en deze vierdeurs Flying Spur. Ook het design moet dat vertellen want dat wijkt meer dan tevoren af van de Continental GT en GTC. Aan de voorzijde zijn de gelijkenissen nog altijd zeer treffend, maar hoe anders is dat aan de achterzijde. Die kant heeft veel weg van de Bentley Brooklands, een tweedeurs limousine-coupé, die beschouwd wordt als een van de mooiste Bentley's ooit.

V8
Onderhuids is de nieuwe Flying Spur grotendeels gebaseerd op de Continental-modellen. Maar wees daarover niet getreurd, die behelzen moderne technieken alsook de laatste stand van zaken omtrent geavanceerde elektronische snufjes. Even wennen voor de trouwe klanten van Bentley zal de verkrijgbaarheid van een V8 zijn. Het zal voor het eerst zijn dat de Flying Spur rijdt op minder dan 12 cilinders. De vertrouwde W12 zal echter niet ontbreken. Maar meer daarover binnenkort, als Bentley alles uit de doeken doet over de nieuwe Flying Spur.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model