Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Continental V8 S

Nieuws: Bentley Continental V8 S

Bentley geeft Continental V8 S een prijs

06.12.2013

Bentley heeft weer een nieuw en supersterk model binnen het assortiment. Voor niet minder dan € 219.795,- rij je weg met de heerlijke Continental V8 S.

De Bentley Continental V8 S slaat met z'n 528 pk een brug tussen de 507 pk sterke S-loze Continental en het absolute prestigemodel binnen het leveringsgamma, de variant met exclusieve W12-motor. De vraagprijzen voor de Britse nieuwkomer zijn dan ook mediaan te noemen, al zitten ze dichterbij die van het basis- dan het topmodel met 575 pk.

Tien mille
Globaal kost de V8 S zo'n tien mille meer dan de S-loze versie. Zo is de Continental V8 S Coupé er vanaf € 219.975,- en voor de V8 S Convertible vraagt Bentley een som van € 241.979,-. Naast een krachtigere achtcilinder zijn de S-modellen bedeeld met kortere en stijvere veren, waardoor de auto's één centimeter dichter tegen het asfalt zijn komen te liggen, en een aangescherpte stuurinrichting. Verder werden de elektronische dempers opnieuw gekalibreerd en heeft ook de achterste stabilisatorstang aanpassingen ondergaan voor een hogere stabiliteit. Vanwege deze tweaks, die meer controle over de auto garanderen, durfde Bentley het gerust aan de teugels van de stabiliteitscontrole wat minder strak aan te trekken. Hierdoor zou de auto speelser aanvoelen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model