Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Continental GT3

Nieuws: Bentley Continental GT3

Bentley Continental GT3 klaar voor het circuit

27.09.2012

Bentley heeft wel wat affiniteit met de racerij. Hun overwinning tijdens de 24 van Le Mans van 2003 bijvoorbeeld. Nu is die uithoudingsrace het terrein van Audi, eveneens lid is van de Volkswagen Groep. En het lijkt erop dat door de Duitsers het bij Bentley weer is gaan kriebelen.

Met 'het' duiden we niet op de 24 Uren van Le Mans, maar de racerij in het algemeen. En in het specifieke geval van de Continental GT3 - zoals zijn naam als zegt - de FIA GT3-klasse. In die raceklasse doet Porsche het natuurlijk nog altijd beestachtig met de 911, maar je komt natuurlijk in ongeveer elke raceklasse wel auto´s uit Stuttgart tegen. De komst van een Brit is dus een welkome aanvulling en afwisseling tegelijk.

Spectaculair
Sinds de V8-uitvoering is de Bentley Continental meer dan ooit tevoren op zoek naar een sportiever imago en wat successen in die tak van sport zijn een beproefde formule om dat tussen de oren van de publieke opinie te nestelen. En daarvoor komt de Continental GT3 om de hoek kijken. Een spectaculair ogende machine. Eveneens onderhuids waarschijnlijk, maar specificaties zijn tot dusver nog niet bekend. De Continental GT Speed diende als basis zo weten we, en dat is meteen de snelste Bentley die ooit van de productielijn kwam. Zodra we meer weten komen we bij je terug.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model