Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Continental GT

Nieuws: Bentley Continental GT

Continental GT by Mulliner

27.06.2011

De Bentley Continental GT kan vooral worden geclassificeerd als een elegante coupé. Wie daar een vleugje extra sportiviteit aan toe wil voegen kan vanaf heden kiezen voor het Mulliner Classic Pack. Deze door Bentley ontworpen en ontwikkelde stylingelementen zijn af-fabriek leverbaar.

Voorlopig biedt Bentley enkel het Classic Pack aan. De accessoires zijn ontworpen door niemand minder dan Raul Pires wie onder supervisie van Bentley´s hoofddesigner Dirk van Braeckel de nieuwe Continental GT heeft ontworpen. Met het stylingpakket accentueert Pires de sportieve lijnen van de coupé. We zien een unieke voorbumperspoiler, een diffuser aan de achterzijde, aangezette zijskirts en een achterspoiler. Alle accessoires zijn vervaardigd uit hoogglans carbon wat de sportieve sfeer extra moet benadrukken. Bentley monteert 21 inch lichtmetalen wielen (zwart gelakt) in combinatie met het pakket. Vooral met de getoonde witte carrosseriekleur een prachtige combinatie!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model