Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Bentayga

Nieuws: Bentley Bentayga

Sneller Bentley Bentayga rijden? Aas op een tweedehandsje

09.02.2016

Het was al voorzien dat Bentley goud in handen had met de Bentayga. En dat wordt nu door het Britse prestigemerk bevestigd, want de gehele eerste jaarproductie is al uitverkocht.

Ondanks een prijs van minstens twee ton (€ 281.221,- in Nederland) en een al verhoogde jaarproductie van 3.600 naar 5.000 stuks, kost het Bentley geen enkele moeite de Bentayga aan de man te brengen. Goed nieuws voor de omzet van de Britten, maar slecht nieuws voor wie nog een order wil plaatsen. De kans dat je er sneller eentje via de tweedehands markt kunt bemachtigen is wellicht groter dan via de dealer een gloednieuwe in ontvangst kunnen nemen.

First Edition
Wie per se een nieuwe Bentayga wil kan de First Edition in elk geval op z'n buik schrijven. Die zijn allemaal al vergeven. Maar wees getroost, wie de tijd neemt om de ellenlange lijst uit te pluizen kan dat speciale introductiemodel met losse accessoires ongetwijfeld heel dicht benaderen. Alleen het Breitling-horloge wordt een dingetje.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model