Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Bentley Bentayga

Nieuws: Bentley Bentayga

Prijs Bentley Bentayga bedraagt...

08.10.2015

Vanaf het voorjaar van 2016 zal de Bentley Bentayga in Nederland leverbaar worden. Maar de orderboeken zijn inmiddels geopend. Dat betekent ook dat de prijslijsten gedrukt zijn. Bentley heeft laten weten dat de prijs van de uiterst luxe SUV in ons land is vastgesteld op € 281.221,-.

De snelste, meest luxueuze SUV ter wereld. Maar ook de auto met het duurste accessoire. De Bentayga barst van de superlatieven. Eentje moet hij echter missen: die van duurste SUV in Nederland. Die eer gaat namelijk naar de Mercedes-AMG G 65. Dat twaalfcilinder-beest kost namelijk nog een ton meer. Is dat een eerlijk vergelijk? Niet helemaal, want met een CO2-uitstoot van 397 g/km zit op de G AMG al ruim een ton aan BPM. En dan nog zijn beide auto's geen gelijken van elkaar.

Vier- of vijfpersoons
Bentley laat weten dat er op voorhand de keuze is voor een vier- of vijfpersoons configuratie. En dat er daarnaast bijna ontelbare personalisatiemogelijkheden zijn. Wij denken dan meteen aan de picknickset van 21.000 euro of het Breitling Tourbillon van 200.000 euro. Maar uiteraard is er veel meer. Neem bijvoorbeeld diverse stylingpakketten, skiboxen en de vele kleuren, materialen en andere persoonlijke wensen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model