Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Bentayga

Nieuws: Bentley Bentayga

Bentley Bentayga piept en kraakt

29.11.2016

Opmerkelijk nieuws rond Bentley, de Bentayga om precies te zijn. 's Werelds duurste SUV van een van 's werelds meest prestigieuze automerken moet terug naar de garage wegens falen van de assemblagekwaliteit.

Zo zie je maar weer: waar gewerkt wordt vallen spaanders. Zelfs bij Bentley waar normaliter niets, maar dan ook niets aan het toeval wordt overgelaten en het nastreven van perfectie dagelijkse kost is.Toch heeft het kunnen gebeuren dat de stoelen en het instrumentenpaneel van de in Nederland bijna drie ton kostende SUV kunnen rammelen. Bij een kwaliteitscontrole is opgevallen dat bepaalde schroeven door trillingen kunnen loskomen met gekletter en een veiligheidsrisico tot gevolg.

Rode wangetjes
Het mankement zou zich alleen voor kunnen doen bij Bentayga's die tussen mei en september 2016 zijn geproduceerd. Deze moeten daarom voor de zekerheid terug naar de dealer voor een korte controle en het eventueel na of vastdraaien van de schroeven. Slecht een klein assemblagefoutje dus, maar die bij een merk als Bentley ongetwijfeld rode wangetjes bezorgd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model