Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Bentayga First Edition

Nieuws: Bentley Bentayga First Edition

Breitling cadeau bij Bentley Bentayga First Edition

17.11.2015

Een First Edition is normaliter bedoeld om een nieuwe model voortvarend van start te laten gaan, direct na de marktlancering. Bij een auto die toch al luttele tonnen kost verwacht je zo'n introductiemodel niet, en al helemaal niet bij de Bentayga, de allereerste SUV van Bentley. Toch kunnen snelle beslissers ervoor terecht in Crewe.

Een First Edition is steevast rijker uitgerust dan het instapmodel. Logisch, want hoe anders wil een automerk een potentiële klant zo snel mogelijk over de streep trekken? Afijn, ook de Bentayga First Edition trakteert de snelle beslisser op heel wat lekkers. Union Jack-badges bijvoorbeeld, voorzien van een duidelijke '1'. Maar ook specifieke 22 inch wielen, lederen bekleding met 'diamond within diamon'-motief, uniek stikselwerk, oplichtende dorpels en veel, heel veel hout en aluminium.

Breitling
Maar dat is niet alles. Sterker, de mooiste verwennerijen moeten nog komen. Ten eerste wordt de Bentayga First Edition in een gelimiteerde oplage van 608 stuks gebouwd, verwijzend naar het aantal pk's van de W12-biturbo onder de motorkap. Kortom, hij is behoorlijk exclusief, want Bentley verwacht toch zekere enkele duizenden Bentayga's te verkopen.Maar het leukste extraatje is toch wel een Breitling-klok. Niet deze klok – want dat zou iets te veel van het goede zijn en qua totaalprijs niet echt een lokkertje – maar een speciale chronograaf-editie van de fameuze horlogemaker. Kopers hebben zelfs keuze uit drie horlogemodellen: Emergency, Cockpit B50 en Chronomat 38.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model