Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bentley Bentayga Falconry Edition

Nieuws: Bentley Bentayga Falconry Edition

Bentley zet klauwen in Bentayga Falconry Edition

23.05.2017

Hoe verzinnen ze het toch telkens weer bij Bentley. Net op het moment dat je denkt dat de Britten elk thema wel hebben aangesneden om hun fijne neus voor ultraluxe te etaleren, komen ze met nog iets (knots)gekkers op de proppen. Maak kennis met de Bentayga Falconry Edition.

Toen Bentley de Bentayga Fly Fishing by Mulliner presenteerde moet haar belangrijkste klandizie in het Midden-Oosten hebben gedacht: 'Wat moeten we daar nu mee? Water is hier schaars.' Goed punt van de Arabieren, waarop de Bespoke-afdeling van Bentley, genaamd Mulliner, zich terug in haar denktank opsloot voor een super-exclusieve Bentayga die meer naar 't zin is van de elite in het Midden-Oosten.

Pas op voor gelakte nageltjes
Het resultaat van die brainstormsessie is de Falconry Edition geworden, een gelimiteerd model vergelijkbaar met de 'Fly Fishing Edition' maar waar de kofferinhoud achterin niet bestaat uit de betere vislijnen en allerhande bling-bling-lokhaakjes maar alle benodigdheden voor het geven van een gezellige valkerijshow. Zelfs aan een verwenpakket en een heuse mini-troon voor het gevleugelde spektakelstuk is gedacht. Zowel helemaal achter- als voorin. Want je begrijpt: die nagels hebben waarschijnlijk net een manicurebehandeling gehad.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model