Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: AutoRAI

Nieuws: AutoRAI

Het is over en uit voor de AutoRAI

30.08.2016

Wat in 1895 begon en uitgroeide tot een autotentoonstelling met mondiale allure, is heden weinig meer van over. Volgens de voorzitter van de RAI-vereniging is het dan ook definitief gedaan met de AutoRAI.

Bij ontelbaar veel mensen is hun autoliefde ontstaan in de beursgebouwen van de Amsterdamse RAI, op de tweejaarlijkse AutoRAI. Echter de animo van auto-importeurs voor de oer-Hollandse autotentoonstelling verslechterde zeker de laatste paar edities alsmaar sterker. In zekere mate inherent daaraan bleven ook de bezoekers in groten getale weg.Dit alles leidde al eens tot het overslaan van een editie (2013), en ook door die van 2017 is een streep gehaald. Sterker, Steven van Eijck, de voorzitter van de RAI-vereniging, heeft tijdens een interview met BNR gezegd dat editie 2015 weleens de boeken in zou kunnen gaan als de allerlaatste AutoRAI ooit.

Online aanprijzen
Van Eijck hoopte aanvankelijk nog op een doorstart, maar dit is op niets uitgelopen. 'Met lede ogen heb ik aangezien dat auto-importeurs niet meer geloven dat dit de toekomst is. Men kiest steeds meer voor internet. Doodzonde!', aldus van Eijck die eraan toevoegt dat ook zijn passie voor auto's deels te danken is aan de AutoRAI.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model