Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Urban Concept Spyder

Nieuws: Audi Urban Concept Spyder

Audi Urban Concept nu ook als Spyder

18.08.2011

De marketingmachine van Audi draait op volle toeren. Ze warmen ons op voor de IAA in Frankfurt waar de Urban Concept de show zal moeten stelen. Naast de reeds aangekondigde ‘Sportback’ versie staat er op de stand ook deze Spyder.

Het verschil tussen de vorige week aangekondigde Urban Concept 'Sportback' en deze Spyder is zo op het eerste gezicht minimaal. En ook de door Audi vrijgegeven informatie maakt ons niet veel wijzer. Het model profiteert van dezelfde elektrische aandrijflijn met twee e-tron motoren. Een body van het geavanceerde CFRP en daarmee een zo laag mogelijk gewicht zijn belangrijke pijlers.

Bijzondere deuren
Audi Urban Concept SpyderUniek aan de Spyder is de constructie van de deuren die na het openen diagonaal naar boven scharnieren. Een dak lijkt te ontbreken. In de cockpit is plaats voor 2 personen die schuin achter elkaar zitten. Precies zoals de dichte Urban Concept dat ook heeft.

IAA
We zien benieuwd naar alle exacte details en vooral de foto's. Audi houdt de spanning er echter nog even in en presenteert de auto naar alle waarschijnlijkheid pas aan de vooravond van de IAA in Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model