Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi TT

Nieuws: Audi TT

Audi TT met R8-look van Caractere

14.03.2007

Caractere heeft een Audi TT met R8-looks ontworpen. Dankzij de uitgebreide bodykit van de tuner krijgt de TT de uitstraling van zijn potente stalgenoot. En het resultaat is best geslaagd. Tuner Charactere heeft bij de ontwikkeling van de TT-bodykit goed gekeken naar de R8.

Het design van de voor- en achterbumper doet sterk denken aan Audi´s supersportauto en ook van opzij bekeken zijn de overeenkomsten duidelijk waarneembaar. De grote luchthappers in de voorbumper, de grijze panelen op de achterbumper en ook de fictieve luchtinlaat aan de zijkant leunen sterk op de onderdelen van de R8.

Wannabee R8

Nieuws Audi TTCaractere biedt met deze bodykit de mogelijkheid om de Audi TT naar een hoger plan te tillen. Ondanks dat iedereen zal zien dat het geen echte R8 is, geeft het de TT wel een sportiever aanzien. De kleine achterspoiler op de achterklep en de 19 inch lichtmetalen wielen maken het plaatje compleet. De TT van Caractere is een échte wannabee R8.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model