Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi TT & TT Roadster

Nieuws: Audi TT & TT Roadster

Vernieuwde Audi TT en TT roadster fors duurder

03.05.2010

Je hebt er een vergrootglas voor nodig, maar toch durft Audi zowaar tweeduizend euro, en bijna drie in het geval van de Roadster, voor de vernieuwde TT te vragen. Vanaf jullie staan beide modellen bij de dealer.

Audi toucheerde de TT Coupé en Roadster op slechts enkele punten: iets gegroeide luchtinlaten, een in zwart hoogglanslak gespoten grille, licht getoucheerde bumpers en LED-dagrijverlichting zijn de enige optische modificaties. Tevens werden de motoren verfijnd ten gunste van het brandstofverbruik. Dat betekent ook een lagere CO2-uitstoot met doorgaans tot gevolg een lagere autoheffing, dus aanschafwaarde. Niet bij Audi. De vernieuwde TT Coupé en Roadster zijn namelijk fors duurder geworden. Precies € 2.000,- in het geval van de dichte variant en zelfs € 2.910,- in het geval van de open tweezitter. De prijslijst begint bij € 39.700,- voor de nieuwe Audi TT Coupé 1.8 TFSI. De Audi TT Roadster 1.8 TFSI is leverbaar vanaf € 42.500,-. De Audi TT Coupé 2.0 TDI quattro staat in de prijslijst voor een bedrag van € 50.100,-. De levering van de vernieuwde Audi TT-reeks start in juli.

Pro line paketten
Audi TTUiteraard is het Pro Line ook weer van de partij in de optielijst. Tegen bijbetaling wordt de standaarduitrusting dan uitgebreid met een diefstalalarm (SCM 3), Audi parking system achter, een multifunctioneel driespaaks lederen stuur, Xenon plus verlichting en een Audi Dvd - navigatie systeem. Daarnaast is voor de TTS en TT RS Bose Surround Sound.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model