Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Audi TT Clubsport quattro

Nieuws: Audi TT Clubsport quattro

Audi TT Clubsport quattro verder verfijnd

22.05.2008

Vorig jaar presenteerde Audi tijdens de Wörthersee Tour – een festival voor Audi- en VW-liefhebbers - de TT Clubsport quattro als conceptcar. En heden schittert op hetzelfde evenement een geüpdate versie van de compleet dakloze bolide.

Hoewel Audi met deze realistische versie van de TT Clubsport quattro aantoont dat een beperkte serieproductie niet is uitgesloten, geeft men nog steeds geen officieel groen licht. De foto´s vertonen wel duidelijk dat de Clubsport quattro concept verder is aangescherpt.

Audi TT ClubsportZo is de grille aangepast ten opzichte van vorig jaar met ruimte voor het monteren van een kentekenplaat. Ook kan de bestuurder ditmaal via de spiegels fatsoenlijk zien wie hij zojuist voorbij is gestreeft. Overige verfijning treffen we aan in de lage vooruit. Deze lijkt meer rechterop te staan en zijn heden voorzien van zwarte A-stijlen. Beugels achter de stoelen bieden de inzittenden betere bescherming bij een koprol ten opzichte van de Audi TT Clubsport quattro concept.

Hoewel men nog altijd over de deurpanelen kan klimmen - een dak is immers nog steeds niet aanwezig - om plaats te nemen in de Clubsport, zijn de deuren bij deze versie inmiddels voorzien van deurgrepen. Het interieur is reeds zover geëvoleerd dat deze het productiestadium heeft bereikt. Audi heeft niet verder gesleuteld aan de motor. De bekende 2.0 TFSI-motor levert nog steeds de eerder aangekondigde 300 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model