Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi SQ5 TDI Exclusive

Nieuws: Audi SQ5 TDI Exclusive

Audi SQ5 TDI Exclusive Concept

16.09.2012

Onlangs maakten wij de eerste meters in de kakelverse Audi SQ5 TDI. We kwamen geen moment wat te kort, maar daar dacht quattro GmbH anders over.

Met een zescilinder dieselkrachtbron met 313 pk, diverse aanpassingen aan binnen- en buitenkant en een gewijzigd onderstel hadden wij niets te klagen in de SQ5 TDI. Maar dan ken je de Duitsers nog niet. Zij zagen duidelijk een markt voor een bomvolle, extra luxueuze SQ5 TDI onder de naam Exclusive. En hoewel dit afgebeelde model nog de toevoeging Concept draagt, is een oplage van vijftig exemplaren al beloofd.

Geweven leder
Van buiten wordt het grootste verschil gemaakt door de speciaal ontwikkelde Aral Blue kristaleffect lak. Binnenin schittert uniek zwart nappa leder op de stoelen die in schril contrast staan met het witte stiksel. Opmerkelijk is ook het midden van de stoelen waarin zich geweven leder in een zwarte kleur bevindt. Volgens Audi een <em>first</em> in de autowereld.

Duur grapje
Zoals gezegd gaat de SQ5 TDI Exclusive Concept in een kleinschalige, gelimiteerde oplage verschijnen. De meerprijs van het exclusieve pakket aan luxe bedraagt bij onze Oosterburen een niet geringe € 33.500,- ten opzichte van een standaard SQ5 TDI die in Duitsland minimaal € 58.500,- kost. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model