Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi SQ2 prijzen

Nieuws: Audi SQ2 prijzen

​Nieuwe Audi SQ2 rijden kost je minstens 61 mille

24.12.2018

Kerst komt niet goedkoop voor wie zichzelf maar wat graag trakteer op een nieuwe Audi SQ2. Maar dat had je kunnen weten natuurlijk.

Het behoeft geen betoog dat de Audi SQ2 een SUV-bommetje is. Met z'n opgefokte 2.0 liter TFSI-motor is 'ie goed voor 300 pk en een acceleratie naar 100 km/h in slechts 4,8 seconden. Voor een top van 250 km/h wordt de hand ook niet omgedraaid. Echter dergelijke prestaties, gecombineerd met dito flitsende looks, komen wel tegen een zekere prijs. Liefst 61.110 euro vraagt Audi voor de SQ2. Dat is niet eens zoveel minder dan een A6 Avant die ook best van wanten weet. Keuzes…

Toeters en bellen
Een karige bedoening is de SQ2 in elk geval geenszins. Ook de standaarduitrusting kent zowat alle toeters en bellen. Zo beschikt hij over Audi S-accenten als de 18 inch lichtmetalen velgen, buitenspiegels in aluminiumoptiek en sportstoelen die zijn bekleed met een combinatie van leder en stof. Het interieur heeft een zwarte dakhemel en afwerkingsaccenten van (geborsteld) aluminium. Dankzij Audi drive select kan de bestuurder voor elke rit de gewenste rijmodus selecteren. Ook standaard zijn de comfortairconditioning, het bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay en de middenarmsteun vóór. Diefstalalarm is inbegrepen en dat geldt ook voor trekhaakvoorbereiding, LED-koplampen en LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers.

De Audi SQ2 is per direct te bestellen en staat vanaf januari 2019 bij de dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model