Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi Sandbox

Nieuws: Audi Sandbox

Audi Sandbox maakt kinderfantasieën nog echter

14.03.2017

Niemand kan zo fantaseren als een kind. Zand, een schepje, een emmertje en enkele vormpjes en voilà, de wildste fantasieën ontspruiten zich. Met dat gegeven ging Audi Noorwegen aan de haal in combinatie met de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality. Het resultaat daarvan heet Audi Sandbox en is ronduit verbluffend. Spelen met zand zal nooit meer hetzelfde zijn.

Audi Sandbox is bedacht en gemaakt in samenwerking met het eveneens Noorse POL. Samen kwamen ze op het idee om gecreëerde landschappen – door kinderen of volwassenen – in de zandbank nog wat echter te laten voelen via Virtual Reality.

Digitaal in kaart brengen en gaan!
De werking van Audi Sandbox is relatief simpel: je creëert in een zandbank je favoriete landschap dan wel parcours waar je doorheen wilt crossen, laat deze door de Sandbox-laser digitaal in kaart brengen, even wachten op de eentjes-en-nulletjes-converter en je eigen 3D-speeltuin ligt aan je voeten. Wel eerst de VR-bril opzetten natuurlijk.

Toeren door het land
De enige beschikbare auto is – hoe kan het anders – de nieuwe Q5. Mocht dat een manco zijn, volg dan vooral niet de Audi Sandbox-demonstratiekaravaan die momenteel door Noorwegen toert. Maar wedden dat je dat stilletje wel graag doet om de ultieme digitale proefrit te kunnen maken? Want wie wil zich nu weer onvervalst kind voelen…

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model