Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi S8 MTM

Nieuws: Audi S8 MTM

MTM geeft Audi S8 krachtkuur

23.09.2013

De Audi S8 is met zijn 520 pk nou niet het verlegen jongentje van de klas. Toch vind MTM het blijkbaar nog niet afdoende. 650 pk weten ze uit het blok te halen. Wat een bruut!

De Duitsers waren kennelijk wat aan de ongeduldige kant want de krachtkuur is toegepast op een pre-facelift van de S8. Dat terwijl de start van de levering van de meest recente facelift van de A8 en S8 in november van start gaat. Misschien zonde, maar MTM heeft geen half werk geleverd met de S8, al is dat aan het uiterlijk misschien niet meteen te zien. Want met uitzondering van de 21 inch 'Bimoto'-velgen (van titanium) is de S8 qua exterieur verder ongemoeid gelaten.

Brute kracht
Een S8 is door Audi ontworpen om comfort te combineren met power. En die brute kracht wordt door MTM nog even wat verscherpt. Het TFSI-blok uit de S8 krijgt een angstaanjagende 650 pk en 800 Nm bij 5.950 tpm. Genoeg om de limousine in precies vier tellen naar de honderd af te schieten. De topsnelheid is elektronisch begrensd op een bijzondere 293 km/h.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model