Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi S3 Abt

Nieuws: Audi S3 Abt

Audi S3 naar 370 pk getild door Abt

14.11.2013

Huisstuner Abt heeft de hand gelegd aan de Audi S3 en weet daarbij terloops de Mercedes A 45 AMG bij de lurven te grijpen. Met maar liefst 370 pk doet de Audi een regelrechte aanval op de Stuttgarter.

Het kon wel eens tot een bloedstollende schermutseling komen als beide kemphanen tegenover elkaar komen te staan. Abt meldt namelijk dat de S3 na zijn krachtkuur in 4,6 seconden naar de 100 km/h spurt, 0,2 seconden sneller dan voorheen en precies de termijn die ook de A 45 benodigd. De topsnelheid van de Audi bedraagt 265 km/h.

Uiterlijk
Ook het vooraf imponeren van de tegenstander maakt deel uit van een gevecht en dus voorziet Abt Sportsline de S3 van 18, 19 of 20 inch ER-C-velgen. De spatborden zijn voorzien van 'Abt Fender Inserts', een opening die moet zorgdragen voor een betere luchtgeleiding. Meer uiterlijk vertoon had de S3 niet nodig volgens Abt. Ontzag inboezemen gebeurt immers altijd nog binnen de ring.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model