Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Audi RS7

Nieuws: Audi RS7

ABT Audi RS7 kan tot 320 km/h

20.12.2013

Audi heeft een nieuw sportkanon aan hun repertoire toegevoegd. Het is de onbedaarlijk snelle RS7 Sportback en hij is werkelijk om van te smullen.

In het kielzog van de kort geleden aangepakte Audi RS 6 Avant presenteert Abt Sportsline nu een dito opgevoerde RS 7 Sportback. De beide RS-giganten beschikken immers over exact dezelfde aandrijflijn en het door Abt meegegeven vermogen aan de RS 7 laat zich zodoende eenvoudig raden: 700 pk bij 880 Nm. Er is eventueel een versie met 675 pk en 830 Nm, maar waarom zou je daarvoor kiezen als er meer te krijgen is. Want meer is beter, toch?! Vinden wij wel als het om maximale prestaties gaat.

Afijn, Abt weet dit enorme vermogen uit slechts 4.0 liter slagvolume te trekken door onder andere de turbo’s stevig aan te draaien en een sportuitlaat te installeren die de uitlaatgassen sneller afvoert dan het standaard exemplaar. Ook de ECU, het brein van de auto, moest eraan geloven.

320 km/h
Hoeveel kwieker de Abt RS 7 uit de startblokken komt wordt niet opgegeven. Wel meldt de tuner trots dat er een snelheid van 320 km/h op de teller gezet kan worden en dit mogelijk is door op sommige plekken van de carrosserie additionele spoilers toe te voegen. Van carbon uiteraard. Opteer je voor het complete tuningspakket, dan zijn daarbij ook 20 of 21 inch wielen van het type DR inbegrepen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model